20 September 2017

Less than a month ...

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt

It's been a long time since I posted my last entry cewahhhh. Teacher kannn. Kasi can lah k.

Okayy. Taknak buat English dah. Bm je kayy. Harini 11 Sept 2017 bersamaan first day UPSR. Rasa sedih sebab lepas ni kalau dapat masuk kelas darjah 6 mesti dorang takde dah nak tanya apa-apa. Sebelum kalau masuk, "Miss, ni maksud dia apa?" --- "Miss, ni macam mana nak buat?" ---  😄😄

Lepas ni mesti "Eh, Miss!" Dah tu je kot. Ahahhaha. Belum pape dah buat spekulasi sendiri =.='

Tinggal lagi berapa hari je lagi ni. Kurang sebulan sebelum tamat praktikal. Tetiba rasa sedih. Huhu


Semalam second and last observation dengan lecturer. Ya Allah ! Disaster class gue ! Macam apa je semua. Awal-awal semua janji nak behave, dah half period janji dicapati. LOL
Nasib baik aku boleh kawal rasa nak cubit budak. Gerammm ~


Dah kira hari semua, so tinggal lagi 8 hari je lagi nak ajar anak-anak syurgaku. Aha. Aku bagitau dorang, semua cakap 'Alaaaaa'.... Ye lah tu alaaa. Masa duk ajar semua bising macam apa je. 

SKDM. Loveeeee ~  💖💖

Sekian.
Assalamualaikum.
(11:02 pagi)
(Makmal komputer, SKDM)



❤ Maaf atas penggunaan 'aku' kepada yang lebih tua. *peace* ❤

No comments:

COPYRIGHT @ AFRAH FIADMUI. PENJENAYAH COPYCAT TIDAK DIBENARKAN BERADA DIKAWASAN INI !