2 December 2016

#RoadToFinal

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt

Hi people ! Heeee ~ Rasa dah lama gila tak menaip. Last post entri panjang pun pasal #cubatrytest kan. Itu pun bulan 10 punya tak silap. Hahahahha. Makin lama makin pemalas tuan punya blog ni eh. 

Haaaa ~ Macam yang aku post entri pada hari Selasa lepas. Saja nak bagitau yang aku dah nak #roadtofinal. Hahahhaha. Walaupun rasa macam tak perlu kot bagitau satu dunia kau nak final. Hahahha. Eh ! Tapi suka hati lah kan. ~ 😝😝😝

Rasa bersemangat balik nak menaip sebab blogspot dah update weh. Hahahha. Dah ada emoji. Huyooo. This is so exciting ! 🙌🙌🙌🙌🙌


Haa anw, final exam is just around the corner. Hopefully, this semester Afrah Fiadmui could do better and get a great, wonderful, bombastic, excellent etc result. Aminnn ~

Nak menaip panjang tapi malas pulak. Hahahha. So itu lah karangan untuk harini. Moga bertemu lagi dalam next entry lepas final exam. Tatata ~ 🌺🌺

Sekian.
Assalamualaikum.
(12:27 pagi buta)

❤ Maaf atas penggunaan 'aku' kepada yang lebih tua. *peace* ❤

29 November 2016

Wordless #29

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt

Road to Final !





❤ Maaf atas penggunaan 'aku' kepada yang lebih tua. *peace* ❤

COPYRIGHT @ AFRAH FIADMUI. PENJENAYAH COPYCAT TIDAK DIBENARKAN BERADA DIKAWASAN INI !